top of page

Met Phil Kevin op cruise
                               een unieke beleving ! 

CRUISE-2024-1_1.jpg

Velen weten dat Phil Kevin verjaart op 11 september dus we zagen het als de gelegenheid om op zoek te gaan naar een bestemming waarvoor de maand september de ultieme periode is.

En die bestemming hebben we zeker gevonden. 

We gaan voor een luxe-ALL-In-cruise naar de  OOSTELIJKE MEDITERANEN & GRIEKSE EILANDEN  -  van  19 september tot 26 september 2024.

 

Bij velen spreken deze bestemmingen zeker tot de verbeelding en daar zijn heel wat goede redenen voor. Die goede redenen hebben wij proberen samen te brengen in deze 8-daagse ALL-IN groepsreis. 
Bij deze keuze hebben we rekening gehouden dat als je op cruise gaat het een perfect en mooi schip moet zijn en dit in combinatie met een unieke vaarroute. Beiden zijn belangrijk. En daar zijn we ongetwijfeld in geslaagd. 

 

We varen op de MSC DIVINA. Dit schip werd geïnspireerd door Sophia Loren en wordt ‘de parel’ van de MSC-vloot genoemd. En je zal snel ontdekken waarom. Niet onbelangrijk om toch even te vermelden is dat het schip de grootte en omvang heeft van het schip van vorig jaar, maar anderzijds maar iets meer dan de helft van het aantal passagiers van vorig jaar meeneemt.

CRUISE-2024-2.jpg
CRUISES-2024-3.jpg

Voor de vaarroute kozen we voor een vertrek en aankomst in NAPELS.  Dit zorgt ervoor dat we van daaruit cruisen richting ROME.  Wat een mooie mogelijkheid biedt om in Rome een unieke groep-dagexcursie aan te bieden met alle hoogtepunten van deze metropool.  Nadien varen we richting de GRIEKSE EILANDEN.  Aangekomen in Griekenland zal je merken dat we ook daar zorgen voor een 'exclusief gebeuren’ in MYKONOS. We varen richting TURKIJE en nadien zetten we het kersje op de taart met het idyllische SANTORINI.

CRUISE-2024-4.jpg
CRUISE-2024-5.jpg
FLYER-CRUISE-6.jpg

Betreft de deelname bieden wij je een ALL-IN-PRIJS voor de cruise exclusief de vlucht. 

Lees zeker de inbegrepen uitgebreide ALL-IN-FORMULE die we voor u hebben samengesteld.

Dit wil zeggen dat in onze totaalprijs alle maaltijden & dranken 24/24u, alle taxen & havengelden, alle verplichte fooien zijn inbegrepen.

 

Er zijn in ons reispakket geen verborgen extra’s die er nadien of op het schip

nog bijkomen ! 

In sommige publi's zie je soms een knalprijs aan maar nadien komen er extra’s bij. Bij ons niet.

Onze prijs omvat alles.  En betreft de dranken kozen wij niet voor het basispakket maar voor een uitgebreider 24/24u EASY-PLUS pakket.

Betreft de vlucht heen & terug Napels hebben wij momenteel een aanbieding, vlucht + bagage + transport heen/terug de haven van Napels. (info hiervoor via het reiskantoor)  

PHIL KEVIN :

'Ik kijk er enorm naar uit en ben nu reeds nieuwsgierig wie ik weer mag begroeten

op deze geweldige VERJAARDAG-CRUISE 2024. 

Ik verheug me om ook jou begeleidend te mogen meenemen op dit unieke avontuur.  

En wie nog nooit op cruise ging, mijn beschrijving is steeds als volgt :

EEN CRUISE, ER GAAT EEN NIEUWE WERELD VOOR JE OPEN’ 

Top-deal !
ALL-INCLUSIVE
vanaf 1650 pp

Er ook bij zijn ? 
attentie
We verkopen momenteel
de laatste kajuiten !
 

klik op de foto hiernaast
om te reserveren

RESERVEREN VIA DEZE WEBSITE

LABEL-WEBSITE-2.jpg
bottom of page